Hendrik Sjouke Vlagsma, 't Tegelwalhalla Vlagsma:
De heer Kroon komt regelmatig bij mij langs bij 't Tegelwalhalla. Ik ervaar hem als een plezierige, betrouwbare, hardwerkende man die liefde uitstraalt voor zijn vak. Als mijn klanten vragen naar een tegelzetter, die kwalitatief goed werk levert maar ook werk dat correct, snel en tijdig klaar moet, adviseer ik hun de heer Willem Kroon als tegelzetter. Ik geef zijn naam omdat ik weet dat ik erop kan vertrouwen dat hij zijn werk op een vakkundige en kwalitatief juiste wijze uitvoert. Ik spreek uit ervaring want de heer Willem Kroon heeft bij mij thuis de tegels in de woonkamer, keuken en bijkeuken gelegd. Hij heeft dit werk op een zeer vakkundige en correcte manier uitgevoerd. Daarnaast is dit werk snel en volgens planning verlopen.
 
Diana Lautenbag, Lautenbag Architectuur:
Ik heb Willem leren kennen als een zeer ervaren tegelzetter. Bij ons project in Heerenveen moest het tegelwerk volgens een exact patroon geplaatst worden. Willem is heel goed in staat gebleken het tegelwerk volgens onze tekeningen uit te voeren. Verder is hij erg georganiseerd en kan hij goed volgens planning werken. Hij kijkt niet op een uurtje meer of minder en streeft er naar het beste resultaat voor de opdrachtgever te behalen.
 
Jan Grijpma, Jorritsma Bouw West BV:
De door uw bedrijf uitgevoerde werkzaamheden zijn tot volle tevredenheid uitgevoerd conform alle eisen en voorwaarden van de geldende bestekken, door vakbekwaam en ervaren personeel. We hebben op een doorgaans constructieve wijze samengewerkt waarin de overeengekomen kwaliteit en de goede communicatie de leidende principes zijn geweest. De gerealiseerde bouwprojecten zijn steeds binnen de afgesproken prijs en de gestelde tijdstermijnen gebleven.
 
E.Zwaagman:
Willem Kroon heeft bij een ons een steenstripwand geplakt in de tuin.  In het eerste contact heeft hij ons goed voorgelicht over het te gebruikten materiaal en de weersinvloeden op het materiaal. De periode tussen de aankomst van het materiaal en de verrichte werkzaamheden was kort en na afloop werd alles weer keurig opgeruimd. Willem Kroon is enthousiast in zijn werk en komt de gemaakte afspraken na. Hij behandelt het te verwerken materiaal met gevoel en respect met tot gevolg een prachtig eindresultaat. Kortom, hij heeft bij ons een prima indruk achtergelaten.